Welkom in mijn Wereld vol Welzijn en Verbinding.


Ik ben Saskia, en ik nodig je uit om een reis te maken naar een dieper begrip van jezelf, naar welzijn, en naar een leven dat sprankelt van energie en balans.


Mijn passie omarmt vele facetten, van de rustgevende wereld van yoga en meditatie tot de verkwikkende kracht van detox. Ik verwelkom je met open armen in een ruimte waar we samen de magie van energetische behandelingen, kalmerende massages, hartverwarmende cacao ceremonies en boeiende online trainingen ontdekken.


Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de vraag waarom mensen doen zoals ze doen. Het intrigeert me omdat het inzicht biedt in de oorsprong van gedrag. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest, omdat ik geloof dat echte verandering ontstaat wanneer we dieper graven dan alleen het oppervlak, en ontdekken wat er werkelijk in ons leeft.


Mijn eigen reis van transformatie heb ik vastgelegd om te delen waarom ik leef zoals ik leef en ben zoals ik ben maar ook om te laten zien dat ik mens ben en net als jij een weg doorlopen heb met leuke en minder leuke situaties om te komen waar ik nu ben. 

De overeenkomst tussen jou en mij is dat we op de wereld zijn gekomen om ons gelukkig, gezond en liefdevol te voelen en zijn, ongeacht wat er om ons heen gebeurt.


Als meisje van 8 jaar wilde ik al geen vlees eten, maar ik moest toch vlees eten van de schoolarts. Het moest in mijn soep worden gedaan, zodat ik het niet zou merken. Waarschijnlijk was er in die tijd nog niet zoveel bekend over vegetarisme.

Ik ben dankbaar en trots dat ik de stille wens in mezelf om vegetarisch te zijn nu kan vervullen.


Ik voelde me altijd anders dan anderen, een buitenbeetje. Ik ben hoogsensitief en neem de wereld met intensiteit waar en verwerk informatie op een diepgaande manier. Licht, geluid, stemmingen, emoties van anderen raken me diep. Het kostte tijd om te leren omgaan met deze prikkels en ze te onderscheiden van mijn eigen gevoelens waardoor ik me overal verantwoordelijk voor voelde en energie van anderen onbewust overnam. Hierdoor voelde ik me vaak vermoeid en overprikkeld.

Anderzijds vertelde het me ook waar ik veilig was en waar ik liever niet kon zijn en weet ik inmiddels dat mijn anders zijn is wat ik toevoeg aan de wereld.


Een pijnlijke ervaring met bijna dood als gevolg op mijn 14e leidde tot de bouw van onzichtbare muren om mijn hart om mijn hart te beschermen tegen nog meer pijn, waardoor ik moeite had om mensen te vertrouwen en verbinding te maken met anderen. Dit beïnvloedde elk contact dat ik aanging.


Het zien van mijn ouders die worstelden met gezondheidsproblemen, raakte me diep en gaf me een machteloos en radeloos gevoel. Mijn vader is inmiddels een aantal jaren geleden overleden en kan hem niet meer vertellen wat ik nu doe en hoe ik leef maar ik kan het wel met jou delen, zodat je je voordeel er mee kunt doen.

Ik wilde zelf een andere weg inslaan, een pad dat leidde tot welzijn en harmonie. 

Dit is niet wat ik voor mezelf of mijn omgeving wil, want als één persoon ziek is, is iedereen een beetje ziek.

Dus moest ik iets vinden wat ik wel wil.


Mijn opleiding Medische Basiskennis onthulde het belang van een gezonde leefstijl in het voorkomen van ziekten.

Als je een gezonde leefstijl hebt, hoeven kuren, kwaaltjes en ziekten niet aan de oppervlakte te komen.


We leren allemaal om te eten en te koken, maar is dat ook de manier van eten, koken en leven die onze gezondheid en ons welzijn ondersteunt?


Door een gezondere leefstijl help je niet alleen jezelf, maar inspireer je ook je omgeving, je gezin, familie, vrienden, iedereen en zelfs komende generaties.


Een paar jaar geleden worstelde ik met vermoeidheid, stress en angst.

Ik wilde me lichter en vitaler voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen, zodat ik meer vreugde, evenwicht en vervulling in mijn leven kon ervaren.


Ik ben toen begonnen met yoga, meditatie, detox, cacao ceremonies en sapvasten, en ik vond het geweldig!


Het drinken van ceremoniële cacao, yoga, meditatie en detox hadden diepgaande voordelen voor zowel mijn fysieke als mentale welzijn. Het opende beetje bij beetje mijn hart, maakte me bewuster en leerde me om te gaan met mijn hoogsensitiviteit en zo met mezelf om te gaan.

Tegelijkertijd ontstond er een gezonde leefstijl waar ik naar op zoek was.

Het is niet alleen wat ik leuk vind, maar ook pure noodzaak voor mij om in balans te blijven en me blij en vervuld te voelen.


Klanten vroegen me vaak: "Hoe houd jij jezelf gezond en fit? Wat eet jij zoal?" Dit inspireerde me om mijn kennis en ervaring te delen, zodat anderen ook de voordelen van deze levenswijzen kunnen ontdekken hoe je jouw meest stralende zelf kunt zijn en een nieuwe generatie inspireert. Een generatie die zichzelf omarmt, haar intuïtie volgt, verbindingen maakt, gezond, vitaal en veerkrachtig is, haar passies nastreeft en in goede gezondheid langdurig van elkaars gezelschap geniet.


Terwijl ik me steeds beter in mijn vel voelde en meer genoot van het leven, wilde ik anderen deze vreugde schenken. Ik geloof in gelijkwaardigheid en dat als je open, eerlijk en oprecht bent en voor elkaar openstaat, kennis, kunde en ervaringen met elkaar deelt, bereid bent om van elkaar te leren, de verschillen tussen jong, oud, dik, dun wegvallen en je samen kunt groeien, genieten en elkaar kunt verrijken vanuit een liefdevolle verbinding.

Ieder van ons, verbonden met zijn of haar ziel, heeft iets moois te delen om de wereld te verrijken.


Of je nu komt voor gezondheid, spirituele groei, ontspanning of gewoon om te ervaren.

Waar je ook staat in je proces. Hoe je je op dit moment ook voelt.

Je bent hier welkom, precies zoals je bent.


Je bent op de wereld gekomen om je gelukkig en gezond te voelen, ongeacht wat er om je heen gebeurt.


Ik zie je. Ik hoor je. Ik voel je. Ik begrijp je. Ik hou van je.


Soms moeten we uitdagingen doorstaan om te ontdekken wat we werkelijk willen.


Gezonde Mensen Creëren een Gezondere Wereld,


Saskia Hoeseni


Klaar om je eigen welzijnsreis te beginnen? Laten we samen op pad gaan?


Fullness of Life Na deze online training wordt je lichaam een tempel van gezondheid  Je voelt je meer in balans dan ooit tevoren  Je ervaart meer vreugde en dankbaarheid in je leven.

Laten we in verbinding blijven