Het is een bezielde reis naar het hart van je wezen, waar de helende krachten van aanraking en energie samenkomen. Het is een ervaring die je verbindt met je diepste zelf, waardoor je lichaam, geest en ziel in harmonie worden gebracht.

Behandelingen

Voel je energie weer stromen en blijdschap in elke cel van je lichaam

Ayurvedische massage 

Ayurvedische massage komt uit India en is meer dan alleen een fysieke behandeling. Het is een bezielde reis naar het hart van je wezen, waar de helende krachten van aanraking en energie samenkomen. Het is een ervaring die je verbindt met je diepste zelf, waardoor je Mind, Body & Soul in harmonie worden gebracht.


Laat jezelf onderdompelen in de magie van Ayurvedische massage en laat de helende kracht van deze eeuwenoude traditie je omarmen. Ontdek de diepe ontspanning, het herstel van evenwicht en de vernieuwde levenskracht die deze massage met zich meebrengt. Voel de liefdevolle aanraking die je naar een staat van totale vrede en vervulling brengt.


Ayurvedische massage is een geschenk aan jezelf, een pad naar gezondheid, welzijn en een stralend leven.


Mail me gerust als je nog vragen hebt.
Het is een bezielde reis naar het hart van je wezen, waar de helende krachten van aanraking en energie samenkomen. Het is een ervaring die je verbindt met je diepste zelf, waardoor je lichaam, geest en ziel in harmonie worden gebracht.

Cacao ceremonie 1 op 1

Stap uit de drukte van het alledaagse leven en omarm een moment van verbinding, dankbaarheid en het openen van het hart.


Laat de cacao ceremonie je begeleiden op je reis naar innerlijke groei, zodat je stralend en vervuld verder kunt gaan op je levenspad.


Mail me gerust als je nog vragen hebt
Mindfulness om meer in het nu te leven en te genieten met alle zintuigen

Kobido massage

Kobido massage komt uit Japan en verfrist, verstevigd je gezicht en voelt levendig aan. De lijntjes lijken verzacht, de huid voelt als zijde aan en je ogen stralen met helderheid. Maar het is niet alleen de uiterlijke transformatie die je ervaart; het is de innerlijke gloed, het gevoel van vrede en harmonie dat zich in je verspreidt.


Kobido massage is meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Het is een reis naar binnen, naar de essentie van je ware schoonheid. Het is een ervaring die je herinnert aan de kracht van aanraking, de helende energie die door je heen stroomt en je verbindt met je diepste zelf.


Laat de magie van Kobido massage je omhullen en je gezicht verjongen, zodat je straalt als nooit tevoren.


Mail me gerust als je nog vragen hebt

Integrative Cosmic Therapy 

Integrative Cosmic Therapie komt uit India. 

Stel je een plaats voor waar tijd vertraagt en de geest zich opent voor een oneindige mogelijkheid tot genezing. Het begint met het reinigen van de chakra's. De energie stroomt door elk van deze vitale centra, reinigend en balancerend, terwijl ze op hun beurt onze fysieke, mentale en emotionele toestanden in evenwicht brengen.

Zittende yoga-oefeningen nodigen ons uit om ons lichaam te verbinden met de aarde, onze wortels diep in de grond te plaatsen en onze geest open te stellen voor de kosmos. Elke beweging wordt een meditatieve dans, een symfonie van adem en beweging die ons helpt de diepe spanningen en blokkades in ons lichaam los te laten. Het is een zachte, maar krachtige reis naar binnen, waar de stilte ons leert luisteren naar de wijsheid van ons eigen lichaam.

En dan, de healing- een ervaring die niet alleen de zintuigen omarmt, maar de ziel aanraakt. Het is alsof elke aanraking een verhaal vertelt, een verhaal van genezing, van herstel, van hernieuwde vitaliteit.

Het is een subtiele overdracht van energie die diep doordringt en blokkades oplost, de weg vrijmaakt voor een gevoel van diepe rust en vernieuwde energie.